Google�s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use : News Photo

Google�s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use

Credit: 
Bloomberg / Contributor
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
Caption:
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
Calculate price
View basket
Date created:
April 23, 2013
Editorial #:
167308378
Restrictions:
Contact your local office for all commercial or promotional uses.For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of Bloomberg content requires Bloomberg's prior written consent.
Licence type:
Rights-managedRights-managed products are licensed with restrictions on usage, such as limitations on size, placement, duration of use and geographic distribution. You will be asked to submit information concerning your intended use of the product, which will determine the scope of usage rights granted.
Collection:
Bloomberg
Max file size:
1,280 x 854 px (45.16 x 30.13 cm) - 72 dpi - 639 KB
Release info:
Not released.More information
Source:
Bloomberg
Object name:
ARTS BULLITT FOUNDATION

Keywords

This image is subject to copyright. Getty Images reserves the right to pursue unauthorized users of this image or clip, and to seek damages for copyright violations. To learn more about copyright and Getty Images’ enforcement program, click here. Availability for this image cannot be guaranteed until time of purchase.
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in... News Photo 167308378Architect,Architecture,Builder,Building,Bullitt Foundation,Environment,Finance,Fuel and Power Generation,Green,Headquarters,Horizontal,Indoors,Muse,Photograph,Resource,Seattle,The Americas,USA,View,Washington StatePhotographer Collection: Bloomberg 2013 BloombergAn interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images